Frontrunner

Kurzus karrierjük előtt álló fiataloknak (egyetemistáknak, főiskolásoknak, éppen végzetteknek), akik a civil társadalomban már tanúbizonyságot tettek vezetői készségeikről

frontrunner_Intro Image.jpg

Mi a Frontrunner?

A Frontrunner egy négynapos bentlakásos program karrierjük előtt álló fiatal vezetők számára, akik már tanúbizonyságot tettek vezetői készségeikről a civil társadalomban vagy az iskolában.

A résztvevők különböző szektorok szervezeteihez látogatnak el, ezáltal szélesítik a látókörüket, és segítséget kaphatnak saját karrierjük megtervezéséhez. A kurzus során olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a (leendő) munkahelyükön és a társadalomban is hatékony változásvezetők legyenek.

pre_11.jpg

early_4.jpg

Milyen előnyökkel jár a kurzuson való részvétel?

A kurzus segítséget nyújt ahhoz, hogy a résztvevők hatékony vezetővé váljanak, és egy sokszínű és stimuláló vezetői hálózat tagjai lehessenek.

A kurzus elvégzése után a résztvevők

  • 83%-a jobban felkészült vezetőnek érzi magát
  • 83%-a jobban tudja kezelni a sokszínűséget
  • 90%-a szerint segített neki a program új lehetőségek felismerésében
  • 91%-a szerint a Frontrunner megérte a befektetett időt
  • 100%-a javasolná a Frontrunner kurzust kortársainak

pre_2.jpg

Hol szervezünk Frontrunner kurzusokat?

Jelenleg kizárólag az Egyesült Királyság több városában fut a kurzus a következő egyetemek együttműködésével: University College London, University of Bristol és Queens University Belfast.

Értelemszerűen a program hivatalos nyelve az angol. Tolmácsolást nem biztosítunk, ezért csak biztos angol nyelvtudással rendelkezők jelentkezzenek.

pre_8.jpg

Mennyibe kerül?

Mint mindig, a Frontrunner kurzusra is biztosítunk támogatott helyeket. A támogatott helyek a lakóhely és a kurzus helyszíne közötti oda-vissza utazási költség kivételével minden költséget fedeznek.

Két fajta részvételi díjat különböztetünk meg:

A résztvevőket szervezetek szponzorálják szervezeten belüli ajánlásra vagy úgy, hogy a résztvevő kér támogatást egy szervezettől. A szervezeti díj £600 + áfa résztvevőnként.

Olyan résztvevők számára is biztosítunk helyeket, akik nem egy szervezet támogatásával kívánnak résztvenni a kurzuson. Ezeket a helyeket a Common Purpose biztosítja. Az egyéni részvételi díj £100 + áfa.

Miként lehet jelentkezni a Frontrunner kurzusra?

Töltsd ki a Common Purpose UK oldalán található jelentkezési lapot, és válaszd ki a számodra megfelelő helyszínt és a dátumot.

A jelentkezési lapot le is töltheted és postán vagy faxon elküldheted a Common Purpose irodájába.

További információért a telejs jelentkezési folyamatról, kérjük, nézd meg a Jelentkezési folyamat oldalt.

 

"Nem vagyok egy elveszett ember, a kurzus mégis sokkal magabiztosabbá tett. Már nem csak remélem, de tudom, hogy egy ember ereje milyen sok minden megváltoztatására elég. A lehetetlenről alkotott fogalmam teljesen átalakult. Létrejött bennem a "felállni és tenni valamit" igénye. Eddig csak idősebbeknek, már pozícióban lévőknek szóló programokat láttam. Senki nem készít fel fiatalként, hogyan váljak vezetővé, és senki nem ülteti el a vágyat bennünk, hogy akarjunk vezetők lenni, mert úgy tudunk hatással lenni a dolgokra. Ezért már a program puszta léte nagy dolog! Megértettem, hogy mi a valódi vezetés, a "leadership". A vezetés nem pozícióból, hanem képességből, tudásból, felelősségből és jövőképből jön. Tudatosabbá tett a saját és mások vezetői értékeivel kapcsolatban. Nem a "karrierista", hanem az elmélyültebb, felelősebb, küzdőbb ambícióimat erősítette. Véget vetett a magányos bozótharcos érzésnek. A hálózatépítés már nem pejoratív értelmű szó a szótáramban. Ha a hálózatod sokszínű és vegyes, és nem a saját hasznodra használod, akkor nagy segítség ahhoz, hogy elér a céljaidat: meg tudd változtatni magad körül a környezetet, a társadalmat. Szembesít új és teljesen más szempontokkal, ezért értékorientáló. Úgy érzem, a Frontrunner egy hihetetlenül izgalmas út kezdete. Rajtam áll, hova megyek ezen az úton."

Gál Gabriella, IBS hallgató (Frontrunner résztvevő, Leeds 2008)

Blogjaink

  • A buborék, amelyben élek tovább
  • Hatáskörön túli vezetés - A közös cél tovább
  • Leadership, Courage and hell-yeah-moments tovább
  • I can honestly say I have never felt so positive abo... tovább
tovább...